Babynest te ajută să dormi împreună cu bebelușul tău! ~ co-sleeping ~ un moment frumos!

Babynest pentru bebeluși – citește mai jos care este rolul coșulețului în co-sleeping!

Dormim sau nu în același pat cu bebelușul?  Care sunt avantajele și dezavantajele și la ce ne ajută coșulețul TWINDECO Nest?

Noțiunea de de co-sleeping sau mai exact co-bedding – înseamnă a permite copilului să doarmă în același pat, fie cu mama, fie cu tata sau cu amândoi părinții.

INCURAJEAZĂ ALĂPTAREA

Bebelușii care dorm în același pat cu mama sunt alăptați mai des decât cei care dorm singuri, mai mult decât atât, alăptatul devine mai ușor, deoarece mama răspunde nevoilor bebelușului ei mai repede și poate alăpta pentru o perioada mai lungă de timp.

PROTEJAT ȘI ÎN SIGURANȚĂ cu Babynest

Copilul se simte protejat și în siguranță doar dacă este atins de către mamă, iar mama nu trebuie să parcurgă pași prin casă pentru a-și lua bebelușul în brațe ca să-l hrănească sau ca să-l țină în brațe. Pentru foarte multe familii, co sleeping-ul este răspunsul la oboseala cronică. TWINDECO Nest te ajuta sa îl ți aproape dar mai în siguranță! Pentru  ca are marginile ridicate, șansele să te rostogolești peste el, sunt foarte mici!

SE FORMEAZĂ ATAȘAMENTUL DINTRE TINE ȘI PUIUL TĂU

Co-sleeeping-ul ajută la crearea unei legături mai puternice și mai durabile intre bebeluș și părinti, prin faptul ca aceștia sunt mai apropiați, mai conectați la nevoile imediate ale bebelușului. II oferă bebelușului tău mai multa independență, ii ajută să nu se simtă singuri sau sa sufere de anxietatea de separare! Co-sleeping-ul crește stima de sine a copilului, ceea ce îl va face mai putin sensibil la presiunea anturajului de mai târziu.

LA CE NE AJUTĂ babynest -ul TWINDECO

 Când ne relaxăm!

Dacă dormiți în același pat, acest Cosulet pentru bebelusi iți va proteja bebelușul, scăpând de frica faptului ca poți sa te rostogolești peste el.

Când vrei sa petreci timpul pe canapea, și micuțul tău poate ! Cu ajutorul coșulețului, se poate odihni chiar lângă tine!

Trecerea la dormitul separat: iți va fi foarte ușor sa faci aceasta schimbare, mutându-l cu ajutorul acestui coș pentru bebeluși– micuțul tău, nici nu își va da seama ca doarme singur!

TWINDECO Nest - coșuleț bebeluși albastru cu lună

Buretele este detașabil, se poate scoate foarte ușor pentru a spăla coșulețul ori de câte ori doriți.

Se poate curăța  în mașina de spălat: la 30 grade, stoarcere 800/ 1000 rotatii.

2. Când ne odihnim!

Babynest se poate folosi în propriul pătuț, și poți sta liniștită, cu ajutorul cosuletului șansele să se întoarcă pe burtică sunt mici!

TWINDECO Nest- Coșuleț pentru bebeluși – are rolul de a delimita spațiul, și de a creea senzația de cuib, astfel bebelușul tău se va simți protejat și în siguranță.

TWINDECO Nest Coșuleț bebeluși

 • Coșuleț pentru bebeluși vârsta:  0 – 6 luni. Se poate folosi și mai mult de atât, dar pana în 6 luni coșulețul ii vine perfect la dimensiuni!
 • Produsul este dotat cu capse sau panglici de fixare. Se poate regla cât de strâmt sa fie.
 • Lungime cosulet interior: 60 cm lungime
  Lățime: 30 cm
 • Culoare: Galben Mustar
 • Produsul este dotat cu capse sau panglici de fixare. Se poate regla cât de strâmt sa fie.

 Pe masa de schimb!

Locuri unde se mai poate folosi coșulețul de copii: pe masa de schimb, la iarba verde,  pe orice suprafață plată!

Coșuleț bebeluși TWINDECO Nest - albastru cu camile

 • Atât materialul exterior cât și cel interior este din bumbac 100%
 • Buretele este detașabil, se poate scoate foarte ușor pentru a spăla coșulețul ori de câte ori doriți.
 • Umplutura de pe margine este poliesterică, hipoalergenică, lavabil pana la 90 grade, 100% poliester, fibra HCS, impotriva alergiilor.
 • Lungime cosulet interior: 60 cm lungime

4. La Joacă!

Permite copilului sa se simtă în siguranță, și când e treaz!

În perioada când începe sa stea în fund, împreună cu jucăriile preferate , cu ajutorul coșulețului îl poți lasă la joacă: pe parchet sau pe covor..

În excursii!

Știm ca ne dorim cât mai repede, să plecăm în concediu cu toată familia, în care și micuțul tău poate sa fie prezent!

Datorită faptului că TWINDECO Nest este compact și se poate împacheta ușor, acesta poate fi transportat și folosit pe orice suprafață plată, oriunde bebelușul tău dorește sa se relaxeze!

TWINDECO Baby Nest Coș bebe Roz cu steluțe

TWINDECO Nest- coșulețul pentru bebeluși cu două fețe a fost conceput pentru a le face viata mai ușoară, atât mamelor cât și bebelușilor. TWINDECO Nest poate fi folosit oriunde micuțul tău vrea sa se odihnească!

În propriul cuib, bebelușii se simt ocrotiți și protejați, același sentiment pe care îl aveau în burtica mamei.

Chiar dacă siguranța produsului  TWINDECO NEST a fost testată de mai multe mămici, NU recomandăm lăsarea bebelușului nesupravegheat!

Pentru mai multe modele, va așteptăm pe pagina:  TWINDECO Nest Coș Bebeluși


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tdro/public_html/wp-content/themes/twindeco/includes/fn-custom.php on line 1525