Bebe la 1 luna din viată – Felicitări pentru puiul mic din brațele tale! Ai trecut cu brio de prima lună.

Bebe la 1 luna – Felicitări pentru puiul mic din brațele tale! Ai trecut cu brio de prima lună. Iți zâmbește, gângurește ..  încetul cu încetul este tentat de primele activități distractive.

Greutatea bebelușului la 1 luna

În primele zile după naștere bebelușul va pierde o parte din greutatea inițială (cam 10%) Greutate pe care o va pune la loc, luând  cel putin 18.9 grame pe zi, și 550 – 570 grame în prima lună. Intre prima și a treia lună, bebelușul tău va crește într-un ritm similar, crescând și în înălțime cu aproximativ 2.54 până la 3.81 de centimetri pe lună. Acestea fiind valori aproximative, fiecare bebe crește în ritmul lui!

Alimentația lui bebe la 1 luna

Laptele este singurul aliment pe care puiul îl va consuma în continuare. Laptele matern își schimba compoziția în timp – adaptându-și compoziția nutrițională, necesităților sugarului. Dacă îl alăptezi, este recomandabil ca bebelușul sa fie hrănit la cerere. Alăptarea crează o legătură strânsă între mamă și copil și ajută mama să dezvolte un instinct matern puternic.

Iar  bebelușii care sunt hrăniți cu formulele de lapte, mai ales bebe la 1 luna nu va consuma mai mult de 90 ml de lapte la o masă, deci, pentru a-și asigura necesarul caloric, au nevoie de aproximativ 6 mese pe zi. Vei observa că pe măsură ce bebelușul tău crește, el își va stabili singur porțiile de mâncare.

Somnul lui bebe la 1 luna

Vei observa ca micuțul tău mai mult doarme decât stă treaz ziua. Pentru ca a început  perioada colicilor, ajută-l pe bebe să treacă mai ușor peste, și stai cu el când doarme. Un masaj pe burtică, ar putea ajuta! Nu ezita sa iți ții bebelușul cât mai mult în brațe dacă acesta o cere sau dacă tu vrei. Pentru o legătură cât mai strânsă între tine și bebe este foarte important sa îi acorzi cât mai multă atenție și răbdare.

Te felicităm încă o dată pentru minunea din brațele tale.. și Nu uita să fii calmă în preajma bebelușului. .Starea ta se transmite cu ușurință și sugarului!

Dacă dormiți în același pat, vă recomandăm produsul babynest de la TWINDECO – Coșulețul pentru bebeluși care iți va proteja bebelușul, scăpând de frica faptului ca poți sa te rostogolești peste el.

TWINDECO Nest Coșuleț bebeluși

 • Coșuleț pentru bebeluși vârsta:  0 – 6 luni. Se poate folosi și mai mult de atât, dar pana în 6 luni coșulețul ii vine perfect la dimensiuni!
 • Produsul este dotat cu capse sau panglici de fixare. Se poate regla cât de strâmt sa fie.
 • Lungime cosulet interior: 60 cm lungime
  Lățime: 30 cm
 • Culoare: Galben Mustar
 • Produsul este dotat cu capse sau panglici de fixare. Se poate regla cât de strâmt sa fie.

Coșuleț bebeluși Roz TWINDECO Nest

 • Coșuleț pentru bebeluși vârsta:  0 – 6 luni. Se poate folosi și mai mult de atât, dar pana în 6 luni coșulețul ii vine perfect la dimensiuni!
 • Produsul este dotat cu capse sau panglici de fixare. Se poate regla cât de strâmt sa fie.
 • Atât materialul exterior cât și cel interior este din bumbac 100%
 • Buretele este detașabil, se poate scoate foarte ușor pentru a spăla coșulețul ori de câte ori doriți.

TWINDECO Nest - coșuleț bebeluși albastru cu lună

Buretele este detașabil, se poate scoate foarte ușor pentru a spăla coșulețul ori de câte ori doriți.

Se poate curăța  în mașina de spălat: la 30 grade, stoarcere 800/ 1000 rotatii.

Citeste si – Coșuleț pentru nou-nascuti! 5 moduri în care se poate folosi TWINDECO Nest


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tdro/public_html/wp-content/themes/twindeco/includes/fn-custom.php on line 1525