Colecții

Set Lenjerie

Descoperă seturile de lenjerie pentru patutul bebelusului tau. Din materiale 100% bumbac si cu umplutura poliesterică, hipoalergenică, lavabil pana la 90 grade, 100% poliester, fibra HCS, impotriva alergiilor.

cumpară stilul

Corturi Teepee

Creează o atmosferă de poveste pentru micuțul tău, cu ajutorul modelelor de corturi teepee de la TWINDECO.

cumpară stilul

Fotolii Copii

Fotoliul din burete TWINDECO reprezinta un adevarat răsfăț pentru copii, datorită gradului de confort ridicat pe care îl oferă și a designului colorat! Produsul este potrivit pentru copii cu vârsta de 6 luni, pana la aproximativ 4 ani.

cumpară stilul

Perne Gravidă

Perna pentru gravidă este exact produsul de care ai nevoie dacă ești însărcinată și ai nevoie de confort și odihnă. Încearcă unul dintre cele trei modele TWINDECO!

cumpară stilul
cosulet pentru bebelusi TWINDECO Nest Cos bebelusi colectia noua

Coș Bebeluși

TWINDECO Nest- coșulețul pentru bebeluși a fost conceput pentru a le face viata mai ușoară, atât mamelor cât și bebelușilor. Poate fi folosit oriunde micuțul tău vrea sa se odihnească!

cumpară stilul
perne alb negru colecția Black Mystery dormitor

Black Mystery

Decorul tău interior poate fi atât de simplu, precum combinația dintre cele doua non-culori. Încă din anii 1930, a rezistat testului de timp, indiferent de mișcarea de design pe care o reprezintă un decor alb negru.

cumpară stilul

Urban Style

Influente din arta moderna cunoaste un ansamblu de ilustratii tip schita, in colectia de perne decorative Urban Design. Pernele adauga un plus de dinamism decorului tau,

cumpară stilul

Royal Blue

Combinatia de nuante intense de albastru si texturile lucioase in culori calde invita un aer exotic. Inspira o nota discreta de culoare in caminul tau prin colectiile TwinDeco.

cumpară stilul

Retro Pink

Nuante de roz si influente de arta moderna sunt prezentate in stilul anilor '60, in colectia de perne decorative Retro Pink. Cuprinde atmosfera festiva a zilelor petrecute cu prieteni.

cumpară stilul

Lotus Flower

Alegerea perfecta atat pentru decorul mobilierului interior, cat si a terasei, pernele ofera vitalitate si dinamism spatiilor in fiecare perioada a anului. Cuprinde entuziamsul din timpul zilelor insorite in caminul tau .

cumpară stilul

Green Revolution

Alegerea perfectă pentru decorul mobilierului din dormitor sau sufragerie, pernele oferă vitalitate și dinamism spatiilor în fiecare moment al zilei. Cuprinde prospețimea ploilor de vară în căminul tău.

cumpară stilul

Gold Digger

Influente exotice in contraste puternice cunosc un design minimalist, in colectia de perne decorative Lotus Flower. Pernele adauga un plus de energie decorului tau.

cumpară stilul