Alexandra Lipai, concurentă Imperiul Leilor, despre produsul creat la începutul pandemiei: „BebeDock a fost conceput dintr-o nevoie și o frică”

 

Alexandra Lipai, fondatoarea TWINDECO – brand de produse pentru bebeluși, copii și mămici, a participat la „Imperiul Leilor” de la PRO TV cu un produs creat la începutul pandemiei: BebeDock – husa pentru căruciorul de cumpărături. Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu, investitorii din juriul „Imperiul Leilor” au fost impresionați de tânăra antreprenoare și de ideea acesteia și au hotărât să investească în dezvoltarea business-ului. 

 

Husa pentru căruciorul de cumpărături, creată dintr-o nevoie și o frică

„Pentru că sunt și mamă, și antreprenor, de multe ori, am fost fost nevoită să iau copilul cu mine peste tot: în atelier, la întâlniri cu furnizori sau la cumpărături. Iar când a început pandemia, am fost copleșită de nenumărate frici legate de siguranța copilului meu și am încercat să îl protejez cât de mult am putut. Așa mi-a venit ideea husei pentru căruciorul de cumpărături. BebeDock a fost conceput în primăvara anului 2020 dintr-o nevoie și o frică pe care am simțit-o chiar de la începutul pandemiei.”, mărturisește Alexandra Lipai.

BebeDock – un ajutor când mergi cu copilul la cumpărături

BebeDock - Husă pentru căruciorul de cumpărături este un produs conceput pentru a proteja copilul de microbi, bacterii și de suprafețele cu care au intrat în contact alte persoane.

  • Bebedock acoperă complet spațiul prevăzut pentru copil.
  • Husa este prevăzută cu găuri pentru picioare și centură de siguranță cu bretele reglabile și cataramă. Este dotată cu elastice pentru biberon sau sticla cu apă, agățători pentru jucării, loc pentru telefon sau tabletă.
  • Se fixează foarte ușor pe orice cărucior de cumpărături. Dispune de legături speciale și buzunar cu elastic pentru fixarea eficientă pe cărucior. Iar la plecare, se pliază la fel de ușor pentru a fi depozitată în geanta multifuncțională pentru mămici.
  • BebeDock este prevăzută cu agățători pentru jucăriile preferate și cu buzunar pentru telefon sau tabletă, astfel încât copilul să se distreze în timp ce părinții își fac cumpărăturile.
  • Husa poate fi folosită ca și protecție pentru orice tip de cărucior de cumpărături sau pentru scaunul înalt de masă/restaurant.

 

Husa pentru căruciorul de cumpărături, produs apreciat de juriul Imperiul Leilor

Alexandra Lipai, într-un interviu pentru PRO TV: „Nu m-am îndoit nicio secundă de BebeDock. Atâta timp cât produsul acoperă o nevoie, este practic și se adresează unui public larg, am fost sigură că pot convinge LEII să investească în el.”.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu din juriul „Imperiul Leilor” au fost impresionați de produs și de prezentarea Alexandrei Lipai și au făcut echipe de câte doi pentru a o convinge să se asocieze cu ei.

sursa: PRO TV

„Am ales echipa Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu, deoarece am simțit o conexiune mai ales cu Cristina. Sunt fascinată de talentul, ambiția și perfecționismul ei. Iar Dragoș Petrescu m-a inspirat prin ce a reușit să construiască în timp”, a declarat Alexandra Lipai pentru PRO TV.

„A ales, pur și simplu, cu inima. Poate că ar trebui să învăț și eu mai multe din lucrul ăsta, cu tot. Economic vorbind, nu exista niciun motiv. Dar pe lume nu e totul doar economie”, a spus Dan Șucu, proprietarul Mobexpert.

Grație acestui parteneriat, BebeDock poate fi găsit nu doar pe www.twindeco.ro, ci și în shop-ul oficial Musette la categoria Home, iar în curând, și în alte magazine din România.