Contact

TWINDECO este un producător român de articole textile pentru copii și mămici: perne pentru gravide și alăptare, baby nest, prosoape pentru copii, fotolii pentru copii, piscine cu bile, corturi teepee, decorațiuni pentru camera copiilor, accesorii pentru botez.  

Alexandra Lipai TWINDECO

„Pentru că înainte de toate sunt mamă, inspirația pentru produsele TWINDECO, mi-o iau din timpul petrecut cu copilul meu. Produsele TWINDECO sunt realizate în atelierul nostru din Oradea. De la concept până la realizare, un produs trece prin mai multe etape, de selecție a materialelor, schițe, testări, analiză a produsului, perfecționare etc. ca într-un final să ajungă la voi și micuții voștri. Vă mulțumim pentru încredere și pentru recenziile frumoase pe care ni le lăsați.”

Alexandra Lipai, fondator TWINDECO

 

Pentru mai multe detalii despre oferta pentru retaileri, magazine fizice cu produse pentru copii, ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic: 

Telefon:

0731666000

E-mail:
contact.twindeco@gmail.com

Interval Orar:

09:00 – 19:00

Website:
www.twindeco.ro

Cod unic de inregistrare pentru TWINDECO Industrial SRL
35297371

Nr. Registrul Comertului:
J5/1892/07.12.2015

Sediul Social:
Loc. Chet, Municipiul Marghita, Nr.  14, cam 3, Judetul BIHOR, Cod Postal 415301

Pentru a lua legătura cu unul din reprezentanții TWINDECO, vă așteptăm la nr. de telefon afișat pe site, la adresa de e-mail sau o puteți face prin completarea formularului de mai jos.