Am creat un colț de lectură în librăria Jucării Vorbărețe

Echipa Jucării Vorbărețe ne-a provocat să creăm un colț de lectură pentru toți copiii care le calcă pragul.

Pentru acest proiect am stabilit cu Laura Hădărlău, unul din oamenii din spatele Jucării Vorbărețe cum să arate un colț de lectură de vis pentru cei mici. Laura este logoped, mămică antreprenor și un bun pedagog. Ajută copiii să se dezvolte armonios, fiind un bun sprijin pentru părinți în acest proces.

Cort pentru joacă și pentru stimularea imaginației

Așadar, noi am ales un cort de joacă în nuanța galben muștar, o saltea frunză și 2 perne decorative, care să creeze atât un spațiu relaxant, cât și unul care stimulează creativitatea și imaginația.

cort teepee
Pentru că e toamnă, l-am decorat cu o ghirlandă cu frunzulițe și am adăugat câteva activități minunate din gama Jucării Vorbărețe. Noi am ales jocuri și poezii pentru dezvoltarea vorbirii și limbajului, materiale pentru dezvoltarea inteligenței emoționale la copii, precum și ghicitori pentru pitici.



„Cortul este atât un spațiu de joacă, precum și un loc al poveștilor, în care copiii pot răsfoi cărți sau pot inventa jocuri de rol. Noi încurajăm părinții să le ofere spații sigure, relaxante și creative, care să le stimuleze imaginația.” - Alexandra Lipai.  
 

Fotoliu pentru copii, perfect pentru colțul de citit

Și pentru că locul preferat al fotoliului TWINDECO este printre cărți, l-am adus și pe el în librăria Jucării Vorbărețe. I-a plăcut și a decis să rămână aici. Așadar, dacă sunteți din Oradea și ajungeți în librărie, să știți că micuții se pot relaxa în fotoliu, răsfoind cărți cu povești, poezii sau ghicitori.

Una din cele mai importante motivații ale noastre este să creștem mici MARI CITITORI. Ne bucurăm că putem face echipă în acest demers, Jucării Vorbărețe!